Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"G. Sanchez-Brambila"'
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 28:598-605
SUMMARY The objective of this study was to investigate the effects of tapioca flour (TF) on physicochemical properties and sensory qualities of chicken breast meat patties. The effects were also compared with some other commonly used meat binders. Gr
Publikováno v:
Poultry Science. 97:1762-1767
The objective of this study was to evaluate the effects of the wooden breast (WB) condition on the texture of cooked broiler breast fillets (Pectoralis major) after fresh and frozen storage. Texture characteristics of normal (NORM) and severe WB fill
Publikováno v:
Poultry Science. 96:3489-3494
The woody breast (WB) condition negatively influences the texture characteristics and quality of intact broiler breast fillets (Pectoralis major). But the impact of WB on ground meat is unknown. The objective of this study was to evaluate the effects
Publikováno v:
Poultry Science. 95:2449-2454
The objective was to characterize texture properties of raw and cooked broiler fillets (Pectoralis major) with the wooden breast condition (WBC) using the instrumental texture techniques of Meullenet-Owens Razor Shear (MORS) and Texture Profile Analy
Publikováno v:
Poultry science. 95(10)
The white striping (WS) condition in broiler meat results in increased intramuscular fat, connective tissue, and moisture loss during cooking and negatively affects product appearance and consumer acceptance of skinless chicken meat. The effect of WS
Publikováno v:
Poultry science. 93(6)
Three experiments were conducted to evaluate the effects of postmortem deboning time on cook yield of boneless skinless chicken thighs. In experiment 1, chicken thigh meat was deboned at 0.75 (hot-bone), 2, and 24 h postmortem (PM) and trimmed to obt
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.