Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"G. Sakthivelu"'
Autor:
T. Rajasekaran, Gokare Aswathanarayana Ravishankar, G. Sakthivelu, Mahendranath Gondi, Parvatam Giridhar, M. K. Akitha Devi
Publikováno v:
Food Chemistry. 114:771-776
The concentrations of isoflavones, especially daidzein and genistein, were determined by high performance liquid chromatography in 4 soybean cultivars and 26 soybean products. The total isoflavone content of the soybean cultivars was in the range of
Autor:
Georgina Kosturkova, R. Todorova, G. Sakthivelu, Milena Nikolova, T Rajasekaran, Gokare Aswathanarayana Ravishankar, Parvatam Giridhar, M. K. Akitha Devi, G B Angelov
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 56:2090-2095
Isoflavone levels and isoflavone chemical composition in 11 cultivars of soybean, including 4 Indian and 7 genotypes of soybean grown in Bulgaria, were analyzed as determined by C 18 reversed phase high-performance liquid chromatography coupled with
Publikováno v:
Indian journal of experimental biology. 50(10)
Development of a reproducible, versatile and efficient in vitro plant regeneration system is highly warranted for Indian soybean varieties for their mass multiplication in view of their commercial significance. Accordingly a protocol for direct shoot
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Devi MK; Plant Cell Biotechnology Department, CSIR-Central Food Technological Research Institute (CFTRI), Mysore 570 020, India., Sakthivelu G, Giridhar P, Ravishankar GA
Publikováno v:
Indian journal of experimental biology [Indian J Exp Biol] 2012 Oct; Vol. 50 (10), pp. 729-34.