Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"G. Rubenthaler"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 55:424-429
The effect of granulation, level of soluble solids, and drying method on the mixing properties and baking performance of distillers’grain products from wheat in yeast-raised breads and cookies were evaluated and compared with products containing ba
Autor:
S R Ahmed, Yeshajahu Pomeranz, S Naga, B Marchyl, H Boiling, D W Axford, P Perten, Charles H Fahrenholz, J W Dot, Gordon D Booth, P Spillan, H Perten, T Sawabe, R H Dur, L Sog, K Prasad, D F Sundberg, D W Chapman, G. Rubenthaler, Byron S. Miller, E W Hempleman, E J Bass, D C Udy, P Meredit, D C Egber, Paul R Mathewson, R N Wyant
Publikováno v:
Journal of AOAC INTERNATIONAL. 64:1243-1251
Results are reported of a collaborative study on the determination of sprout damage in wheat. Methods of analysis included falling number, amylograph, and a colorimetric α-amylase assay. Data for the 3 methods were linearly interrelated. Primary sou
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.