Zobrazeno 1 - 10
of 50
pro vyhledávání: '"G. Podolska"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Mikos-Szymańska, G. Podolska
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 8:289-300
We investigated the influence of sowing date and seeding rate on protein composition and quality parameters in two winter spelt cultivars (Triticum aestivum ssp. spelta L.) and one common winter wheat cultivar (Triticum aestivum ssp. vulgare L.). Whe
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 33:424-430
Dziedzic K., Gorecka D., Marques A., Rudzinska M., Podolska G. (2015): Content of phytosterols in raw and roasted buckwheat groats and by-products. Czech J. Food Sci., 33: 424–430. We determined the content of phytosterols in buckwheat products. Ad
Autor:
G. Podolska
The chemical composition of buckwheat nuts is mostly influenced by weather conditions during the growing period, as well as by cultivars and cultivation technology. It is also determined by the factors that affect the growth and development of plants
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::95b60fdab1ef8659c819bd9255810042
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803692-1.00022-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803692-1.00022-5
Autor:
J. Aii, S. Archak, Y.N. Barsukova, S. Bobkov, A. Brunori, B. Budič, P. Hlásná Čepková, R.K. Chahota, R.S. Chauhan, H. Chen, U. Chettry, M. Chnapek, S.-W. Cho, J.-S. Choi, N.K. Chrungoo, K.-Y. Chung, F. Ahmad Dar, N. Devadasan, M.-Q. Ding, L. Dohtdong, S. Farooq, A.N. Fesenko, I.N. Fesenko, N.N. Fesenko, A. Gaberščik, M. Germ, K. Ikeda, S. Ikeda, D. Janovská, T. Katsube-Tanaka, H.-H. Kim, A.G. Klykov, E. Kovačec, I. Kreft, P. Kump, S.J. Kwon, D.-G. Lee, M.-S. Lee, F. Leiber, F.-L. Li, B. Malik, K. Matsui, L.M. Moiseenko, T. Morishita, C. Nobili, O. Ohnishi, T. Ota, T.B. Pirzadah, G. Podolska, P. Pongrac, M. Potisek, S. Procacci, J.C. Rana, M. Regvar, R. Ul Rehman, O.I. Romanova, S.K. Roy, J. Ruan, K. Sarker, S. Sato, J.-R. Shao, T.R. Sharma, Mohar Singh, V. Škrabanja, G. Suvorova, T. Suzuki, G. Taguchi, I. Tahir, Y. Tang, Y.-X. Tang, L.K. Taranenko, P.P. Taranenko, T.P. Taranenko, M. Ueno, D. Urminska, K. Vogel-Mikuš, B. Vombergar, G. Wieslander, S.H. Woo, Y.-M. Wu, R. Yadav, Y. Yasui, O.L. Yatsyshen, M.-L. Zhou
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::b55513571c97d03501bf5b64864f82ab
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803692-1.00038-9
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-803692-1.00038-9
Publikováno v:
Plant Breeding and Seed Science. 64:3-13
Colonization of wheat grain by Fusaria in two crop management systems varying in intensity of production technology The purpose of this study was to investigate the effects of two cropping systems (intensive and integrated) on infection level of wint
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Science, Vol 70, Iss 1 (2015)
Celem pracy było określenie poziomu plonowania i wartości technologicznej nowej polskiej odmiany pszenicy Triticum aestivum ssp. spelta L. o nazwie Rokosz w zależności od nawożenia azotem i gęstości siewu. Cel badawczy realizowano poprzez pro