Zobrazeno 1 - 10
of 1 044
pro vyhledávání: '"G. Pezzotti"'
Autor:
G. Pezzotti, F. Boschetto, E. Ohgitani, Y. Fujita, M. Shin-Ya, T. Adachi, T. Yamamoto, N. Kanamura, E. Marin, W. Zhu, I. Nishimura, O. Mazda
Publikováno v:
Materials Today Bio, Vol 12, Iss , Pp 100144- (2021)
The hydrolytic processes occurring at the surface of silicon nitride (Si3N4) bioceramic have been indicated as a powerful pathway to instantaneous inactivation of SARS-CoV-2 virus. However, the virus inactivation mechanisms promoted by Si3N4 remain y
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4148b59958bd4cf98b9f5929a59ed605
Autor:
A. Petruzzelli, D. Sola, F. Paolini, S. Baldassarri, N. Orazietti, M. Foglini, E. Micci, G. Pezzotti, T Cenci, F. Tonucci
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 87-88 (2009)
In the last years, direct sale of raw milk by vending machines has largely increased in several European Countries and Italy. As a consequence, adequate hygienic measures and correct consumer’s information is required in order to reduce any potenti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa19c321cf6b4042a3435fd73f8ca655
Autor:
G. Blasi, M Lanciotti, S. Nardi, B. Palombo, E. Ferretti, L Di Giacomo, E. Verdecchia, G. Finazzi, G. Pezzotti
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 63-64 (2008)
in this study, samples of “Ciabuscolo”, a raw fermented meat product listed among the traditional products of the Marche Region, were collected from four meat processing plants and analysed to evaluate microbiological process and product’s stan
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d36eb6d60a774b5ca7b578b51414dcd1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.