Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"G. Paciello"'
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 79:249-254
Fluid foods are often subjected to thermal treatment inside surface heat exchangers. Besides the need for high heat transfer performance, also low friction losses and easy cleaning and sanitizing properties of the surface are imperative. In food proc
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science. 52:1765-1773
Blends of styrene/acrylonitrile copolymers (poly-SAN) with imidized PMMA exhibit increased thermoresistance in comparison with poly-SAN alone. The miscibility of two modified poly(methyl methacrylate) (PMMA) with poly-SAN has been evaluated with the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International ACM Conference on Assistive Technologies
The emergence of the World Wide Web has made it possible for individuals with appropriate computer and telecommunications equipment to interact as never before. An explosion of next-generation information systems are flooding the commercial market. T
Autor:
Michael G. Paciello
Publikováno v:
ACM SIGWEB Newsletter. 5:7-8
Autor:
Michael G. Paciello
Publikováno v:
Interactions. 3:15-16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.