Zobrazeno 1 - 10
of 92
pro vyhledávání: '"G. Odekerken"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cathy J.M. Rompelberg, Nikos Kalogeras, F. Holm, M. Hendriksen, Jeljer Hoekstra, Helga Gunnlaugsdóttir, S.H. Magnússon, M.V. Pohjola, J.M. Luteijn, N. de Jong, G. Odekerken, Ø. Ueland, M.J. Tijhuis, O. Leino, Hans Verhagen, F.X.R. van Leeuwen, B.C. White, Jouni T. Tuomisto
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 50(1):5-25
Benefit-risk assessment in food and nutrition is relatively new. It weighs the beneficial and adverse effects that a food (component) may have, in order to facilitate more informed management decisions regarding public health issues. It is rooted in
Autor:
S.H. Magnússon, Helga Gunnlaugsdóttir, Ø. Ueland, O. Leino, Hans Verhagen, G. Odekerken, F. Holm, V. Kollanus, J.M. Luteijn, M.J. Tijhuis, Nikos Kalogeras, B.C. White, Jouni T. Tuomisto, M.V. Pohjola
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 40-55. Elsevier Science
Environmental health assessment covers a broad area: virtually all systematic analysis to support decision making on issues relevant to environment and health. Consequently, various different approaches have been developed and applied for different n
Autor:
M.J. Tijhuis, M.V. Pohjola, F. Holm, Nikos Kalogeras, S.H. Magnússon, Ø. Ueland, G. Odekerken, J.M. Luteijn, H. van Loveren, O. Leino, Hans Verhagen, H. Gunnlaugsdóttir, Jouni T. Tuomisto, B.C. White
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology, 50(1), 33-39. Elsevier Science
Over the past years benefit-risk analysis (BRA) in relation to foods and food ingredients has gained much attention; in Europe and worldwide. BRA relating to food microbiology is however a relatively new field of research. Microbiological risk assess
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.