Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"G. Nishanthan"'
Publikováno v:
International Journal of Food Science, Vol 2022 (2022)
Bêche-de-mer (dried sea cucumbers) is considered as one of the most luxurious seafood in the world. The market demand for bêche-de-mer mainly depends on species and product quality. This study is aimed at assessing the effect of different processin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deb06e12477c4e1da048d3a14cd42a15
Publikováno v:
J Food Sci Technol
Sea cucumbers are considered healthy and high in nutritive value. Conversely however, limited consumption of sea cucumbers has been reported in many parts of the world. This study was done to produce a ready-to-prepare soup mix incorporating the sea
Impact of Different Combinations of Processing Steps on Product Quality and Proximate Composition of
Publikováno v:
International journal of food science. 2022
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 55:1933-1941
Processing and its impacts on proximate composition and fatty acid profile of six sea cucumber species; Bohadschia marmorata, Stichopus chloronotus, Holothuria spinifera, Thelenota anax, Holothuria scabra and Bohadschia sp. 1 collected from the north
Publikováno v:
Aquatic Living Resources. 32:12
Sea cucumber fishing pattern and the social and economic characteristics of sea cucumber fisher communities in the north, north-west and north-east regions of Sri Lanka were assessed using the data collected from November 2015 to January 2017. A tota
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.