Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"G. Nagamaniammai"'
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:947-957
Autor:
Ameya S. Sadadekar, Ramesh Shruthy, R. Preetha, Navneeth Kumar, Kaushal Rajesh Pande, G. Nagamaniammai
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:938-946
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:916-924
Probiotic strains isolated from Gundruk- a traditional Indian fermented food-and fermented carrot juice, were evaluated for their probiotic properties and analyzed probiotic properties such as lactic acid production, NaCl tolerance, and acid toleranc
Publikováno v:
Journal of Food Science and Technology. 60:896-905
Potential probiotic strains, Lactobacillus delbrueckii subsp. lactis and Lactobacillus brevis were microencapsulated with their appropriate prebiotics, oat bran, and oats, respectively, selected by in vitro fermentation. The microencapsulation of the
Publikováno v:
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies ISBN: 9781003184591
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2e8434eef4b9857caaaa3c4ab790d6b0
https://doi.org/10.1201/9781003184591-10
https://doi.org/10.1201/9781003184591-10
Publikováno v:
Current Research in Nutrition and Food Science Journal. 7:927-935
Shallot (Allium ascalonicum) is the most important commercial vegetable crop grown in India. Shallot peeling is tough and consumes time. The availability of peeled shallots in markets will reduce the time consumed on peeling shallots for cooking. But
Publikováno v:
IOP Conference Series: Materials Science and Engineering. 736:022072
The optimization of osmotic dehydration process of aonla (Emblica officinalis Gaertn) slices in brine solution containing spices (cumin powder, fenugreek powder, fresh ginger extract) was carried out using response surface methodology. The independen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.