Zobrazeno 1 - 10
of 116
pro vyhledávání: '"G. Munaò"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 5-8 (2013)
The new EU regulation on feed and food confirm audit like the most important tool for valuating GMP and HACCP procedures on food premises. Authors describe planning and results of 2007 audit activities.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/274e156e57134b59b3713461c670dbe5
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 197-201 (2011)
Pecorino cheese is one of the “D.O.P.” products made in Tuscany. There are two types of pecorino cheese one of which undergoes a curing time period which is not less than four months. Considering this curing time period, processes are conceivable
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/87fd60361b8b4a3cb8247679923898d2
Autor:
G. Munaò, L. Cianti, P Benucci, A Bisori, G. Iacopini, D Manuelli, F. Rossi, C. Scarlini, L. Tentenni
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 11-16 (2009)
The aim of this work is to describe the results of an official control project forwarded on the evaluation of prevention of foodborne viruses diseases. The authors describe the real diffusion of noroviruses and sapoviruses including their general fea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5ac127855864d2c8b91538bc70a0316
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.