Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"G. Mollison"'
Publikováno v:
The British journal of nutrition. 78(2)
The effect of body fat content on the protein metabolism of energy-restricted sheep has been studied in two experiments. In the first experiment, six Suffolk-cross wether sheep, three weighing about 39 kg and three of about 61 kg, were given progress
Publikováno v:
The British journal of nutrition. 77(4)
Utilization of endogenous and exogenous energy for protein accretion during energy undernutrition has been studied. Nine lambs nourished by intragastric infusion were given either progressively increasing or decreasing amounts of casein-N up to 2550
Autor:
H. Galbraith, C. I. Harris, Vivien Buchan, A C Brewer, G. Mollison, Alexmary Connell, Gerald Lobley
Publikováno v:
British Journal of Nutrition. 54:681-694
1. The effects on growth performance, energy and nitrogen retention, and leucine metabolism of a subcutaneous combined implant of 140 mg trenbolone acetate (TBA)+20 mg oestradiol-17β (OE) have been examined in Hereford × Friesian beef steers (280
Publikováno v:
British Journal of Nutrition
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 1987, 58, pp.277-285
British Journal of Nutrition, Cambridge University Press (CUP), 1987, 58, pp.277-285
1. Eight pigs with a mean weight of 48 kg were given, at a constant daily rate, diets of low (0.15) or high (0.30) protein content, very deficient in lysine, with or without a supplement of L-lysine (3.7 g/kg).2. Measurements of nitrogen and energy m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c4491a11496fbfa7292f402fca08e900
https://hal.inrae.fr/hal-02723930
https://hal.inrae.fr/hal-02723930
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fuller MF; Department of Applied Nutrition, Rowett Research Institute, Bucksburn, Aberdeen., Cadenhead A, Mollison G, Seve B
Publikováno v:
The British journal of nutrition [Br J Nutr] 1987 Sep; Vol. 58 (2), pp. 277-85.