Zobrazeno 1 - 10
of 347
pro vyhledávání: '"G. Migliore"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 65-66 (2013)
The Istituto Zooprofilattico Sperimentale delle Regioni Lazio e Toscana, during August-July 2007 analyzed, for the microbial aspects, 37 samples of jar honey and 53 samples of honey in comb obtained from 37 farms of Latium Region. In the jar honey th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/042b53d9f0e8448c82c05e72aa61d133
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F P, Bianchi, E, Cuscianna, A, Di Lorenzo, A, Daleno, F, Mele, M, Marra, R, Porfido, G, Migliore, S, Tafuri
Publikováno v:
Annali di igiene : medicina preventiva e di comunita.
In Italy, at the beginning of the SARS-CoV-2 pandemic, the main organizational model of hospital care was represented by the physical or functional division of hospitals and wards into COVID and non-COVID areas, in order to separate SARS-CoV-2-infect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
DF Bavaro, L Diella, AG Solimando, S Cicco, E Buonamico, C Stasi, M Ciannarella, M Marrone, F Carpagnano, O Resta, GE Carpagnano, VO Palmieri, A Vacca, M Dell’Aera, A Dell’Erba, G Migliore, M Aricò, A Saracino
Publikováno v:
Pathogens and global health. 116(5)
The early administration of anti-SARS-CoV-2 monoclonal antibodies (mAb) could decrease the risk of severe disease and the need of inpatients care. Herein, our clinical experience with Bamlanivimab/Etesevimab for the treatment of early SARS-CoV-2 infe
Innovation in organic food products plays an important role in further developing its competitiveness in the market and meeting the emerging consumers’ needs. However, few studies have analysed consumers’ points of view of innovations on organic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b1cb94dde1d274b54ca78467bc396464
https://hdl.handle.net/10447/576712
https://hdl.handle.net/10447/576712
Autor:
C Corradini, V Russini, G Migliore, BM Varcasia, ML De Marchis, P De Santis, S Lovari, T Bogdanova, T Bossù, S Bilei
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Introduction Salmonella (S.) and Campylobacter (C.) are the most common agents of foodborne infections and a risk for immunocompromised patients. The present study reports the prevalence and characterization of S. spp. in imported poultry, beef and p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.