Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"G. Melgar-Lalanne"'
Publikováno v:
Frontiers in Sustainable Food Systems, Vol 6 (2022)
Most traditional edible insects are collected from the forest and agricultural fields, where they are considered pests. However, their importance goes beyond this. They also have an ecological role and potential to be an emerging alternative source o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7cd5a1734414c1dbee6521e1838bd23
Autor:
L. Cerecedo-Cruz, E. Azuara-Nieto, A. J. Hernández-Álvarez, C. R. González-González, G. Melgar-Lalanne
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 1, Pp e240-e240 (2018)
Capsicum annuum L. (Chipotle chili) is a natural source of bioactive metabolites with antioxidant properties. The objective of this research was to obtain and characterize the oxidative stability under storage of Chipotle chili oleoresins extracted w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/866805e7efd84ccaaec65bd59a270591
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S Hemández-Sánchez Humberto, G Melgar-Lalanne, R Torres-Moreno, A Méndez-Tenorio, B Palmeros-Sánchez
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 858:012010
Stingless bees (family Apidae; tribe Meliponini), native from Mexico, are essential in tropical ecosystems. They are responsible for the pollination of many crops, native flora, and honey production. Lactic Acid Bacteria (LAB) are a regular host of t
Autor:
L. Cerecedo-Cruz, E. Azuara-Nieto, A. J. Hernández-Álvarez, C. R. González-González, G. Melgar-Lalanne
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 1, Pp e240-e240 (2018)
Grasas y Aceites; Vol. 69 No. 1 (2018); e240
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 1 (2018); e240
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 69 No. 1 (2018); e240
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 1 (2018); e240
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Capsicum annuum L. (Chipotle chili) is a natural source of bioactive metabolites with antioxidant properties. The objective of this research was to obtain and characterize the oxidative stability under storage of Chipotle chili oleoresins extracted w
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.