Zobrazeno 1 - 10
of 338
pro vyhledávání: '"G. Mazzaglia"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 65, Iss 3, Pp e032-e032 (2014)
The aim of this study was, first, to investigate the influence of olive variety and elevation of orchards on the phenolic compound content of Sicilian virgin olive oils (VOOs) and, second, to investigate the effects of VOO phenolic extracts on osteob
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44664914d56840a087ad00c936b51e62
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Value in Health. 25:S103
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
N. Martini, J. Sultana, Addis, M. Braga, G. Corrao, A. Campomori, A. Capuano, R. Gini, G. Mazzaglia, F. Patarnello, C. Petrini, A. Pierini, L. Pippo, P. Popoli, P. Russo, G. Scondotto, G. Trifirò
Publikováno v:
Pharmadvances.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.