Zobrazeno 1 - 10
of 103
pro vyhledávání: '"G. Mangione"'
Autor:
M. Caccamo, G. Luciano, T. Rapisarda, V.M. Marino, C. Pasta, A. Natalello, G. Mangione, B. Valenti, A. Campione, G. Marino, M. Pauselli
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 9, Pp 6460-6473 (2024)
ABSTRACT: The possibility of inclusion of agro-industrial byproducts in the diet of small ruminants represents both an economic and an environmental strategy for reducing waste management by industries and costs of feeding as well as the impact of li
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c7e97f81b0cd42138c5eabec49f53acb
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7515-7529 (2023)
ABSTRACT: Alkaline phosphatase (ALP) is a native raw-milk enzyme used in many countries as the standard assay for rapidly validating the milk pasteurization process. Due to the increased restrictions on the production or import of cheeses produced fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d9878bb69364a149869f2df537ef0d3
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 6, Pp 3807-3826 (2023)
ABSTRACT: This review focused on the historical, technological, and analytical characteristics of ricotta cheese available in the literature. Ricotta cheese is a typical dairy product that originated from Italy, used in the preparation of several tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcc44b6a38004aeaa269ad8bb8df1f36
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 4, Iss 1, Pp 5-8 (2023)
Ricotta cheese is an Italian dairy product obtained by heat-coagulation of the proteins in whey, resulting from cheese production. The homogenization method applied to collect ricotta cheese samples could affect the total solids (TS) contents of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb496ec295d5463fa491b0fcc7ae01ed
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.