Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"G. Loff"'
Autor:
D. De Mauro, G. Balato, E. Festa, A. Di Cristo, L. Marasco, G. Loffredo, P. Di Lauro, D. Di Gennaro, G. Maccauro, D. Rosa
Publikováno v:
BMC Musculoskeletal Disorders, Vol 25, Iss 1, Pp 1-7 (2024)
Abstract Background Obesity represents an epidemic of rising numbers worldwide year after year. In the Orthopedic field, obesity is one of the major causes leading to osteoarthritis needing Total Joint Arthroplasty (TJA). Still, contextually, it repr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b1499d1b32ce4917816efd0d876b95ef
Publikováno v:
SSRN Electronic Journal.
Category management is a retail practice wherein the products of a retail establishment are divided up into different categories and then managed as if each were a free-standing business. The most popular approach to category management involves outs
Autor:
Gregory T. Gundlach, Alex G. Loff
Publikováno v:
The Antitrust Bulletin. 58:69-105
Under dual distribution a manufacturer sells through both independent and vertically integrated channels of distribution. The hybrid nature of these arrangements has led to persistent questions in antitrust relating to the use and effects of dual dis
Autor:
Lawrence G. Loff
Publisher Summary The purpose of this chapter is to gain understanding of filter media and filter ratings. Filtration, with reference to liquids, is the process whereby solids are separated from liquid by passage through a permeable medium. Particles
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6b7209dc31d384019b3a82cec38e332b
https://doi.org/10.1016/b978-0-408-03765-5.50024-5
https://doi.org/10.1016/b978-0-408-03765-5.50024-5
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Comparative Biochemistry and Physiology Part A: Physiology. 50:649-656
1. 1. Gastric digestion of mice in falconiforms is apparently more thorough than it is in strigiforms because the proportion of the food consumed that reappears as a pellet is lower in the former than in the latter. 2. 2. This difference is principal
Autor:
O. Schlickum, D. B. Dott, O. Schreiber, L. D. Godshall, E. Luttgen, A. Schraut, S. J. Hinsdale, H. Beckurts, Th. Schlosser, E. R. Squibb, Charles M. Stillwell, F. A. Flückiger, Holdermann, B. Fischer, Adrian, J. Biel, Gallois, G. Loff, Eugen Dieterich
n/a
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::827d5e3c60c1a2ca48aca2ff9b568150
https://zenodo.org/record/1763913
https://zenodo.org/record/1763913
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.