Zobrazeno 1 - 10
of 477
pro vyhledávání: '"G. Licitra"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7515-7529 (2023)
ABSTRACT: Alkaline phosphatase (ALP) is a native raw-milk enzyme used in many countries as the standard assay for rapidly validating the milk pasteurization process. Due to the increased restrictions on the production or import of cheeses produced fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d9878bb69364a149869f2df537ef0d3
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 6, Pp 3807-3826 (2023)
ABSTRACT: This review focused on the historical, technological, and analytical characteristics of ricotta cheese available in the literature. Ricotta cheese is a typical dairy product that originated from Italy, used in the preparation of several tra
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dcc44b6a38004aeaa269ad8bb8df1f36
Publikováno v:
JDS Communications, Vol 4, Iss 1, Pp 5-8 (2023)
Ricotta cheese is an Italian dairy product obtained by heat-coagulation of the proteins in whey, resulting from cheese production. The homogenization method applied to collect ricotta cheese samples could affect the total solids (TS) contents of the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb496ec295d5463fa491b0fcc7ae01ed
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 43-47 (2011)
The study was applied to samples of a fresh stringy cheese from bovine, ewe and goat milk obtained from a small dairy in Siciliy. Cheese samples, vacuum packaged and without package, were stored at 5±1°C and evaluated from 0 to 15 days. Keeping qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ded5e51de3844d8d8904e3cd7c35d272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.