Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"G. Kayaert"'
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology. 10:11-18
Summary The retention of 14G-labelled ethyl acetate, n-propanol and acetone in freeze-dried food gels is studied. Fractional retention of the initially present volatiles increases with increasing solids concentration and decreases with increasing ini
Autor:
S A T Van den Eynde, G Kayaert
Publikováno v:
Sexually Transmitted Infections. 89:A315.3-A315
This research investigated to which extent students are tested for sexually transmittable infections (STIs). We also explored their motivations for getting tested (or not), as well as their knowledge and attitudes on STI-testing. An online questionna
Autor:
G, Kayaert
Publikováno v:
Food and drug law journal. 51(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.