Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"G. Katsinis"'
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 9:637-650
In this article, the effect of commonly used ingredients in muffins (sugar, glycerol, potassium sorbate, acidic agent, salt), with and without ethanol surface spraying and pasteurization on the shelf life, was examined. Citric acid, sodium diacetate,
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 3:363-374
The investigation of a complex process, such as the bread making process, can be greatly favored by the approach of statistical design of experiments. Using simple first order factorial designs, reliable models were constructed investigating the effe
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 3:447-457
The effect of some factors, such as ethanol content, type of modified atmosphere packaging and UV radiation dose, on the mould free shelf life of wrapped part‐baked baguettes has been investigated in comparison with the conventional chemical preser
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.