Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"G. JAURENA"'
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 46, Iss 2, Pp 258-266 (2020)
Los subproductos provenientes de la agroindustria suelen presentar una alta variabilidad en su calidad nutricional. Esto resulta problemático al momento de utilizarlos en dietas destinadas a producción animal. En el presente trabajo se analizó med
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c306c278623a44e4b07ca5976d447498
Publikováno v:
Maskana, Vol 6, Iss Supl. (2015)
INTRODUCCIÓN La paratuberculosis (PTB) o enfermedad de Johne es una enteritis granulomatosa infecto-contagiosa de curso crónico e incurable que afecta a los rumiantes, causada por Mycobacterium avium spp paratuberculosis (Map). Las pérdidas econó
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b59ce1a9b59147c48a1505e0655106fa
Autor:
Jonathan Moorby, G. Jaurena
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 100:1107-1121
An experiment was designed to study the effect of precalving supplementation with protein (Pr) and rumen-inert fat (F) on body composition and subsequent milk production and composition. Forty Holstein-Friesian dairy cows were allocated to 1 of 4 die
Publikováno v:
Phyton. 83:127-131
In plants, compensatory growth takes place when the positive effects of defoliation compensate the negative ones, and defoliated plants show a similar or increased production in relation to non-defoliated plants. Our objective was to evaluate the abi
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 118:79-91
Bacterial protein supply from the rumen is frequently low in animals fed on silage-based diets, partially because of the lack of rumen available sources of energy. An in vitro experiment was designed to determine the optimum rate of inclusion of roll
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G Jaurena, Gastón Pichard
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology. 92:159-173
Jaurena, G., Pichard, G. (2001). Contribution of storage and structural polysaccharides to the fermentation process and nutritive value of lucerne ensiled alone or mixed with cereal grains. Animal Feed Science and Technology, 92, (3-4), 159-173. Spon
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Spanish Journal of Agricultural Research
Vol. 8, no. 3
FAUBA Digital (UBA-FAUBA)
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía
instacron:UBA-FAUBA
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 8 No. 3 (2010); 722-728
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 8 Núm. 3 (2010); 722-728
SJAR. Spanish Journal of Agricultural Research
instname
Vol.8, no.3
Vol. 8, no. 3
FAUBA Digital (UBA-FAUBA)
Universidad de Buenos Aires. Facultad de Agronomía
instacron:UBA-FAUBA
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 8 No. 3 (2010); 722-728
Spanish Journal of Agricultural Research; Vol. 8 Núm. 3 (2010); 722-728
SJAR. Spanish Journal of Agricultural Research
instname
Vol.8, no.3
Livestock activity in the Argentinian «Tierra del Fuego» island is based on highly variable natural grasslands (NG). The conservation of fodder, despite the unfavorable environment, is restricted to hay; conservation as silage could be constrained
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::720facc06098e4f2f605cb2bf456996a
http://ri.agro.uba.ar/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=arti&d=2010Jaurena
http://ri.agro.uba.ar/cgi-bin/library.cgi?a=d&c=arti&d=2010Jaurena
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.