Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"G. Iplikcioglu Cil"'
Seafood is one of the most important components of a healthy diet due to its composition. With the Black, Marmara, Aegean and Mediterranean Sea, Turkey has substantial sources of seafood. Seas are highly impacted by environmental pollution. Among the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::65504ed8886eb66e5f6b139570f1cb8b
https://hdl.handle.net/20.500.12697/2538
https://hdl.handle.net/20.500.12697/2538
A method development based on gas chromatography/mass spectrometry for phthalate residues in yoghurt
Autor:
B. Yurdakok Dikmen, E. C. Orhan, UfukTansel Sireli, Ayhan Filazi, Ozgur Kuzukiran, G. Iplikcioglu Cil
Publikováno v:
Toxicology Letters. 258:S168
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.