Zobrazeno 1 - 10
of 422
pro vyhledávání: '"G. Hardiman"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Hardiman, T. Cahill
Publikováno v:
Nutrition Bulletin. 45:98-105
There has been a reinvigoration of public interest in space exploration in what has been deemed the new space race, which aims to eventually take humans to Mars in the 2030s. This type of Earth‐independent deep space mission presents a multitude of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 46:S760-S761
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 903:012002
Climate change due to architecture occurs as a result of technological developments that support the development of materials, electrical mechanics, structures, and building shapes that play a role in increasing emission levels in the air. One type o
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 878:012028
Technology that developed rapidly in the late 19th century was the beginning of modern times and brought significant changes in every aspect of human life, including architecture. Starting from technology 1.0 until 5.0, technology still has a role in