Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"G. Haraf"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 102, Iss 2, Pp 102337- (2023)
ABSTRACT: The effect of sous-vide (S-V), microwave cooking (M) and stewing (S) on the fatty acid profile and lipid indices of goose meat was investigated. The research material involved breast muscles (24 with skin and 24 without skin) cut from carca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e099638ff8c64c4aa01848a1ec45147e
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 12, Pp 7214-7224 (2020)
The effect of water bath cooking (WBC), oven convection roasting (OCR), grilling (G), pan frying (PF) on selected physical properties of goose meat was compared in this study. A measurement of cooking loss, texture, color parameters, and sensory eval
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5e9f42bd924f4b48aab23229768efd86
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 1, Pp 101517- (2022)
ABSTRACT: The objective of this study was to investigate the oxidation activity and lipid oxidation changes in breast (BM) and leg (LM) muscles from 17-wk-old female White Kołuda geese packaged in a vacuum, and stored in freezing conditions at −20
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eb1c3363bef4fbb9c4f37eff9e47423
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 8, Pp 101237- (2021)
ABSTRACT: The effect of water bath cooking (WBC), oven convection roasting (OCR), grilling (G), pan-frying (PF) on the fatty acid profile and health lipid indices of goose meat was investigated in this study. The experimental material covered 80 brea
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/11c69d35846948799b55a563ffcf2f1b
Publikováno v:
Poultry science. 102(2)
The effect of sous-vide (S-V), microwave cooking (M) and stewing (S) on the fatty acid profile and lipid indices of goose meat was investigated. The research material involved breast muscles (24 with skin and 24 without skin) cut from carcasses of 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 1, Pp 101517-(2022)
Poultry Science
Poultry Science
The objective of this study was to investigate the oxidation activity and lipid oxidation changes in breast (BM) and leg (LM) muscles from 17-week old female White Koluda geese® packaged in a vacuum, and stored in freezing conditions at -20°C. The
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.