Zobrazeno 1 - 10
of 248
pro vyhledávání: '"G. Hajós"'
Publikováno v:
ARKIVOC, Vol 2001, Iss 2, Pp 42-50 (2001)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b555239c393e4dd7ab66d0a0efb3b191
Publikováno v:
Chromatographia. 51:S316-S320
The biologically active amines agmatine, cadaverine, histamine, phenethylamine, putrescine, spermidine, and tyramine have been determined in different varieties of grape, aszu grape, wine and aszu wine from the Tokaj region of Hungary. Ion pairs form
Publikováno v:
Journal of Food Science. 65:1142-1144
Biogenic amines in grapes, aszu-grapes, wines, and aszu-wines of the Tokaj region of Hungary were separated, identified, and quantified by HPLC. The biogenic amine content of the Tokaj wines was well below the suggested limits for any of the biogenic
Publikováno v:
Die Nahrung. 41(5)
Besides differentiation of animal species the electrophoretic methods are efficient also in determinations of the factors effecting the protein patterns. The goal of this study is to compare the effect of the genotype and the keeping conditions on th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Fejes Tóth, G. Hajós
Publikováno v:
Acta Mathematica Academiae Scientiarum Hungaricae. 5:41-44
Publikováno v:
Acta Mathematica Academiae Scientiarum Hungaricae. 16:329-373
Autor:
G. Hajós, Paul Szász
Publikováno v:
Acta Mathematica Academiae Scientiarum Hungaricae. 5:29-34
Publikováno v:
Acta Mathematica Academiae Scientiarum Hungaricae. 5:1-6
Publikováno v:
Acta Mathematica Academiae Scientiarum Hungaricae. 21:101-103