Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"G. Hagenimana"'
Publikováno v:
Journal of Applied Horticulture. 23:219-223
Autor:
J. C. Izamuhaye, J. C. Muhutu, A. C. Ingabire, M. Nzamwita, E. Nkurunziza, P. Karangwa, S. Niyoyita, A. Niyonshima, G. Nyirahanganyamunsi, A. P. Gasana, C. Bucagu, C. Mukantwali, J. Umuhire, J. B. Shingiro, C. Nyirahorana, I. Kamaraba, Marguerite Niyibituronsa, E. Nkundanyirazo, G. Niyonteze, L. Ndilu, C. Ngaboyisonga, P. Sendegeya, M. Usabyembabazi, E. Munganyinka, E. Sibomana, G. Hagenimana, C. Hakizimana, A. Nyiranshuti
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development. 20:16420-16446
Mycotoxins are secondary metabolites of fungi that are toxic to humans and animals when consumed in contaminated food and feed. The Rwandan climate conditions like steady temperature and sufficient rainfall favor the growth of fungi leading to high p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nji, Queenta Ngum1 (AUTHOR) queenbrighten@yahoo.com, Babalola, Olubukola Oluranti1 (AUTHOR) 23115394@nwu.ac.za, Ekwomadu, Theodora Ijeoma1,2 (AUTHOR) 27545466@nwu.ac.za, Nleya, Nancy1,2 (AUTHOR) mulunda.mwanza@nwu.ac.za, Mwanza, Mulunda1,2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Toxins. May2022, Vol. 14 Issue 5, p318-318. 26p.
Autor:
Atuna, Richard A.1, Aduguba, Wilberforce O.2, Alhassan, Abdul‐Razak2, Abukari, Issah A.3, Muzhingi, Tawanda4, Mbongo, Daniel4, Amagloh, Francis K.1 fkamagloh@uds.edu.gh
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Sep2018, Vol. 6 Issue 6, p1545-1554. 10p.