Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"G. Gudmundsdottir"'
Autor:
K. Truong, K. Meier, L.C. Ahrens, O.W. Thea, Z. Hamed, L. Hubertus Tiroke, S. Arvin, M. Bazys, G. Gudmundsdottir, J. Gram Carlsen, L. Nikolajsen, M. Van Tulder, J.C. Hedemann Sørensen, M.M. Rasmussen
Publikováno v:
Brain and Spine, Vol 4, Iss , Pp 103244- (2024)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1821e7d0518b4218a75682020a6d2e0c
Autor:
Carlota Las Hayas, Irantzu Izco-Basurko, Ane Fullaondo, Silvia Gabrielli, Antoni Zwiefka, Odin Hjemdal, Dora G. Gudmundsdottir, Hans Henrik Knoop, Anna S. Olafsdottir, Valeria Donisi, Sara Carbone, Silvia Rizzi, Iwona Mazur, Anna Krolicka-Deregowska, Roxanna Morote, Frederick Anyan, Mette Marie Ledertoug, Nina Tange, Ingibjorg Kaldalons, Bryndis Jona Jonsdottir, Ana González-Pinto, Itziar Vergara, Nerea González, Javier Mar Medina, Esteban de Manuel Keenoy, on behalf of the UPRIGHT consortium
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 19, Iss 1, Pp 1-10 (2019)
Abstract Background Adolescence is crucial period for laying the foundations for healthy development and mental well-being. The increasing prevalence of mental disorders amongst adolescents makes promotion of mental well-being and prevention interven
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0850249cb7ea4c3a8963b9a0458a6296
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gudjon Thorkelsson, G. Gudmundsdottir, Kristin Anna Thorarinsdottir, Sigurjón Arason, Kristberg Kristbergsson
Publikováno v:
Journal of Food Science. 69:SNQ144-SNQ152
Cod fillets were injected with brine, then immersed in brine with the same composition as used for injection, and finally frozen in a plate freezer. The composition of the brine varied with groups, containing phosphates (3%), salt (5%), and/or protei