Zobrazeno 1 - 10
of 264
pro vyhledávání: '"G. Genova"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V. G., Genova1, M., Tumminello1, M., Enea1, F., Aiello2 fabio.aiello@unikore.it, M., Attanasio1
Publikováno v:
Electronic Journal of Applied Statistical Analysis. 2019, Vol. 12 Issue 4, p774-800. 27p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vito M. R. Muggeo, Gianluca Sottile, Vincenzo G. Genova, Giorgio Bertolazzi, Andrea Consiglio, Mariano Porcu
Publikováno v:
UNIPA Springer Series ISBN: 9783030886219
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::88e9ed7657fd763debfc60f0a72e4b19
https://doi.org/10.1007/978-3-030-88622-6_3
https://doi.org/10.1007/978-3-030-88622-6_3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Plamen B. Savov, Maya L. Vatzkitcheva, Kalinka Hr. Velichkova, Nikolai I. Kolev, Petia G. Genova, Katerina T. Nikolova, Svetlana G. Bratkova
Publikováno v:
Ecologia Balkanica, Vol 11, Iss 1, Pp 127-136 (2019)
Vascular vegetation experiments were carried out with a universal grass mix (Lolium perenne rosemary 30%, Lolium perenne esquire 25%, Festuca rubra casanova 25%, Festuca rubra gondolin 20%). In this study were used mineral waste with a strong acid re
Autor:
M. Pedrotti, G. Genova, Vincenzo Fogliano, Franco Biasioli, N. Spigolon, Iuliia Khomenko, G. Castello
Publikováno v:
LWT 143 (2021)
LWT, 143
LWT, 143
Although hazelnuts are mostly consumed after toasting and mixed with other ingredients, for manufactures it is important to have efficient quality control tests on the raw product that they purchase from farmers and suppliers. This study explores the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::4375610c26139c77e920a11dafcbbf77
http://hdl.handle.net/10449/67328
http://hdl.handle.net/10449/67328
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.