Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"G. Garro"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 6, Pp 4158-4170 (2023)
ABSTRACT: β-lactoglobulin I (β-LG I) is one of the most important whey proteins in donkey milk. However, to our knowledge, there has been no study focusing on the full nucleotide sequences of this gene (BLG I). Current investigation of donkey BLG I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5b7545d196542cbbb984a8fa8c64e7c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soledad Ravetti, Ariel G. Garro, Agustina Gaitán, Mariano Murature, Mariela Galiano, Sofía G. Brignone, Santiago D. Palma
Publikováno v:
Pharmaceutics. 15:863
Polyphenols comprise a number of natural substances, such as flavonoids, that show interesting biological effects. Among these substances is naringin, a naturally occurring flavanone glycoside found in citrus fruits and Chinese medicinal herbs. Sever
Publikováno v:
Journal of Biomolecular Structure & Dynamics
article-version (VoR) Version of Record
article-version (VoR) Version of Record
2020 will be remembered worldwide for the outbreak of Coronavirus disease (COVID-19), which quickly spread until it was declared as a global pandemic. The main protease (Mpro) of SARS-CoV-2, a key enzyme in coronavirus, represents an attractive pharm
Publikováno v:
Clemente, C.M., Freiberger, M.I., Ravetti, S., Beltramo, Dante Miguel ORCID: https://orcid.org/0000-0002-8198-3525 and Garro, Ariel Gustavo (2021) An in silico analysis of Ibuprofen enantiomers in high concentrations of sodium chloride with SARS-CoV-2 main protease. Journal of Biomolecular Structure and Dynamics, 40 (12). pp. 5653-5664. ISSN 0739-1102
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Journal of Biomolecular Structure and Dynamics
2020 will be remembered worldwide for the outbreak of Coronavirus disease (COVID-19), which quickly spread until it was declared as a global pandemic. The main protease (Mpro) of SARS-CoV-2, a key enzyme in coronavirus, represents an attractive pharm
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b7cb1e0e052bd975d46a0c3dfc26b8d1
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07391102.2021.1872420
https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/07391102.2021.1872420
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese
Publikováno v:
4th International Conference on Food Digestion, pp. 200–200, Naples, Italy, 17-19/03/2015
info:cnr-pdr/source/autori:P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese/congresso_nome:4th International Conference on Food Digestion/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:17-19%2F03%2F2015/anno:2015/pagina_da:200/pagina_a:200/intervallo_pagine:200–200
info:cnr-pdr/source/autori:P. Ferranti, M. Quarto, M. Di Stasio, S. Moccia, C. Nitride, G.F. Ferrazzano, M.G. Volpe, R. Mauriello, G. Garro, L. Chianese/congresso_nome:4th International Conference on Food Digestion/congresso_luogo:Naples, Italy/congresso_data:17-19%2F03%2F2015/anno:2015/pagina_da:200/pagina_a:200/intervallo_pagine:200–200
Chewing gums containing 10% of remineralizing caseino-phosphopeptides (CPP) and 1% of "antibacterial" quercetin (Q) have been produced to be used in prevention and/or in the early onset of caries pathology. To this aim, in this study the release of b
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::a9d05df55d2854a992b50c978c4a536a
https://publications.cnr.it/doc/363462
https://publications.cnr.it/doc/363462