Zobrazeno 1 - 10
of 363
pro vyhledávání: '"G. Gandolfi"'
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 5, Pp 786-791 (2014)
Thymol is the most common molecule in thyme and has been proposed as an oral alternative to antibiotics in the feed of pigs and broilers. The knowledge of the in vivo physiological effects of thymol on tissues is limited, particularly its impact on t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/514589d527924da5958bc5df3659eb28
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Larissa R. Andrade, Amanda M. Caceres, Anelize S. Trecenti, Claudia Valeria S. Brandão, Micaella G. Gandolfi, Evian V. Aguiar, Danilo G.A. Andrade, Alexandre S. Borges, Jose P. Oliveira-Filho
Publikováno v:
Animals, Vol 9, Iss 10, p 844 (2019)
Progressive retinal atrophy (PRA) due to the c.5G>A mutation in the progressive rod−cone degeneration (PRCD) gene is an important genetic disease in English cocker spaniel (ECS) dogs. Because the prevalence of this disease has not been verified in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ffa8ce6802a4401880396fc718e31cb5
Autor:
Daniel Chavarria-Bolanos, Takashi Komabayashi, Ivy Shen, Jose Vega-Baudrit, Maria G. Gandolfi, Carlo Prati, Mauricio Montero-Aguilar
Publikováno v:
Journal of Oral Science Vol.64(1), pp.33-39.
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Kérwá
Universidad de Costa Rica
instacron:UCR
Purpose: To examine the microscopic surface features, chemical composition, and thermodynamic profile of seven endodontic sealers (AH Plus, Adseal, MTA-Fillapex, RoekoSeal, GuttaFlow 2, GuttaFlow BioSeal, and EndoRez) exposed to high-temperature chan
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Tirloni, E, Stella, S, de Knegt, L, Gandolfi, G, Bernardi, C & Nauta, M 2018, ' A quantitative microbial risk assessment model for Listeria monocytogenes in RTE sandwiches ', Microbial Risk Analysis, vol. 9, pp. 11-21 . https://doi.org/10.1016/j.mran.2018.04.003
A Quantitative Microbial Risk Assessment (QMRA) was performed to estimate the expected number of listeriosis cases due to the consumption, on the last day of shelf life, of 20 000 servings of multi-ingredient sandwiches produced by a medium scale foo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.