Zobrazeno 1 - 10
of 476
pro vyhledávání: '"G. Gäde"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. J. Van Der Horst, G. Gäde
The structure and biosynthesis of the adipokinetic hormones (AKHs) are reviewed, and their storage, release, and inactivation in insect blood (hemolymph) are discussed. Since most of our knowledge on the biosynthesis of the AKHs has been obtained fro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::1672e7b6ea8770c6805290a0f0d98a9f
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-809324-5.03336-8
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-809324-5.03336-8
Autor:
G Gäde, L Auerswald
Publikováno v:
African Journal of Marine Science. 30:35-44
This work investigates simple methods for simultaneous extraction of astaxanthin and chitin from industrial waste of the South African West Coast rock lobster Jasus lalandii. Removal of proteins from waste is the critical step to yield intact chitin
Autor:
L Auerswald, G Gäde
Publikováno v:
African Journal of Marine Science. 27:257-264
Estimates are made of the maximal amount of chitin and astaxanthin that can potentially be retrieved from material of the South African West Coast rock lobster Jasus lalandii. Three different sources were investigated: (a) industrial waste from lobst