Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"G. Fregolent"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 331-333 (2011)
Beef meat colour is an important appearance factor for consumers preference. The bright red colour of bloomed fresh meat increases its desirability and leads to a reduction of economic losses due to discolouration. Visible colour changes occur in the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e87182acf67f4f34a50b3ecbfe81ca0a
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 4, Pp 243-253 (2010)
Growth performance, behaviour, cleanliness, carcass traits and meat quality of 48 Simmental young bulls housed on slattedfloor or on straw bedding with the same space allowance were compared in the study, which lasted 250 days. Theanimals (initial bo
Autor:
Igino Andrighetto, Barbara Contiero, Franco Mutinelli, Giulio Cozzi, G. Fregolent, Flaviana Gottardo, Severino Segato
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Italian Journal of Animal Science, Vol 1, Iss 2, Pp 113-126 (2010)
Italian Journal of Animal Science, Vol 1, Iss 2, Pp 113-126 (2010)
Two different feeding plans for veal calves were compared in the study: a traditional liquid diet supplemented with 250 g/calf/d of barley grain or with 250 g/calf/d of ground wheat straw. The two solid feeds had different chemical composi- tion but
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::489b47cd6dd8bb209c60ee4c275e018b
http://hdl.handle.net/11577/2458592
http://hdl.handle.net/11577/2458592
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.