Zobrazeno 1 - 10
of 202
pro vyhledávání: '"G. Francius"'
Autor:
R. Kadri, J. Bacharouch, K. Elkhoury, G. Ben Messaoud, C. Kahn, S. Desobry, M. Linder, A. Tamayol, G. Francius, J.F. Mano, L. Sánchez-González, E. Arab-Tehrany
Publikováno v:
Materials Today Bio, Vol 6, Iss , Pp 100046- (2020)
Nanoliposomes are widely used as delivery vehicles for active compounds. Nanoliposomes from rapeseed phospholipids were incorporated into interpenetrating polymer network hydrogels of gelatin methacryloyl and alginate. The multiscale physicochemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dcb6076308a4713bd1275ffebcb7227
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Burgain, G. Francius, L. Cvetkovska, C. Paris, M. Alexander, C. Ray, S. El-Kirat-Chatel, C. Gaiani
Publikováno v:
Food Structure. 37:100326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Paul, C. Gaiani, L. Cvetkovska, C. Paris, M. Alexander, C. Ray, G. Francius, S. EL-Kirat-Chatel, J. Burgain
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 326:111050
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.