Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"G. Ficzek"'
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 24, Iss 3-4 (2018)
The small fruit and strawberry production is economically important in Serbian agriculture. The fresh fruit is sold in domestic markets, but the frozen and processed is mainly sold in foreign markets. The growers find themselves in an ever-expanding
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b542af2d479462a92f320fd395ad5b9
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 3, Pp 93-101 (2013)
The ripening processes of 24 apple cultivars were examined in the United Kingdom NationalFruit Collection in 2010. Basically the starch content, and additionally ground colour, water-soluble solids content and flesh firmness were studied during ripen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5d3722ffdfa4abb9017b6d347c49111
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 19, Iss 3-4 (2013)
Biological active compounds and valuable characteristics of some apple varieties and candidates were measured in our trials. Fruits of ’Rosmerta’, ’Hesztia’, ’Cordelia’ and ’Artemisz’ are recommended to enrich the Hungarian assortment
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aedecd1cd27140fdb831e2225e4a46fa
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 16, Iss 2 (2010)
The consumers have been exigent increasingly about excellent quality. The speci fie flavour and fragrance of apricot evolve during ripening. We need to be acquainted with changing of inert content during ripening to the choosing of optimal harvest ti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed946cd052874166be9cc0862c14c397
Autor:
E. Kállay, G. Ficzek, D. Andor, M. Stéger-Máté, G. Boronkay, Z. Kirilla, G. Bujdosó, Gy. Végvári, M. Tóth
Publikováno v:
International Journal of Horticultural Science, Vol 16, Iss 2 (2010)
In this paper we introduce our results of three years (2007-2009) investigatio ns carried out in the framework of "Research and development in foodstaff chain" - project of Regional University Knowledge Center by the members of Corvi nus U niversity
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f2eb61d41c0e49e19d71808cfdd7c6eb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science. 86:493-498
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Simon, Ildikó Jócsák, Mónika Stéger-Máté, D. Furulyás, G. Ficzek, C. Rentsendavaa, Gy. Végvári, D. Papp, G. Mátravölgyi
Publikováno v:
European Journal of Horticultural Science. 84:31-38