Zobrazeno 1 - 10
of 2 806
pro vyhledávání: '"G. Ferrario"'
Autor:
Sina Kistner, Carina I. Mack, Manuela J. Rist, Ralf Krüger, Björn Egert, Nathalie Biniaminov, Ann Katrin Engelbert, Stephanie Seifert, Claudia Dörr, Paola G. Ferrario, Rainer Neumann, Stefan Altmann, Achim Bub
Publikováno v:
Frontiers in Physiology, Vol 14 (2023)
Introduction: Endurance exercise alters whole-body as well as skeletal muscle metabolism and physiology, leading to improvements in performance and health. However, biological mechanisms underlying the body’s adaptations to different endurance exer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/359ff1b3aec44698a9d46e31da9677e7
Autor:
P. Morbini, P. Alberizzi, G. Ferrario, G. Capello, A. De Silvestri, P. Pedrazzoli, C. Tinelli, M. Benazzo
Publikováno v:
Acta Otorhinolaryngologica Italica, Vol 39, Iss 1, Pp 9-17 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6b540b2cb3df4af2b86bcf89c856cfaa
Publikováno v:
Journal of Nutritional Science, Vol 10 (2021)
Personalised nutrition (PN) is an emerging field that bears great promise. Several definitions of PN have been proposed and different modelling approaches have been used to claim PN effects. We tentatively propose to group these approaches into two c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/449ea0cc2fa74540a66ca5c32ccd744e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European journal of clinical nutrition. 76(11)
Publikováno v:
Molecular Nutrition & Food Research. 67:2200476
Whereas most concepts of personalized nutrition (PN) in the past, included genotyping, recent years have brought new approaches that include microbiome analysis to optimize recommendations for diet and lifestyle changes. The new approach, offered by
Autor:
g ferrario, Abattouy M
The articles presents a rare occurrence of a treatise and illumination of a steelyard balance preserved in a Judaeo-Arabic miscellaneous manuscript
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::c6128cde057f28f8c7e402abf42439e0
http://hdl.handle.net/11585/805046
http://hdl.handle.net/11585/805046
Publikováno v:
Ferrario, P G, Watzl, B, Møller, G & Ritz, C 2021, ' What is the promise of personalised nutrition? ', Journal of Nutritional Science, vol. 10, e23 . https://doi.org/10.1017/jns.2021.13
Journal of Nutritional Science
Journal of Nutritional Science
Personalised nutrition (PN) is an emerging field that bears great promise. Several definitions of PN have been proposed and different modelling approaches have been used to claim PN effects. We tentatively propose to group these approaches into two c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a778accdf8835a31d23283679630a7d7
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/what-is-the-promise-of-personalised-nutrition(898a1699-3a68-4d61-9836-c8a79e82f634).html
https://curis.ku.dk/portal/da/publications/what-is-the-promise-of-personalised-nutrition(898a1699-3a68-4d61-9836-c8a79e82f634).html