Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"G. Fayart"'
Publikováno v:
Radioprotection. 28:163-171
L'administration d'"enterobloquants" aux ruminants (ovins), apres arret d'une contamination orale, ne modifie pas de facon notable les parametres des courbes de decorporation du radiocesium ingere. Par contre, on observe une diminution tres significa
Publikováno v:
Radioprotection. 27:423-435
Contamined hay harvested in the south-east of France in June 1986 was fed to 4 pregnant ewes from about 1 month before to 1 month after lambing. The cae sium body burdens ( 137 Cs and 134 Cs) of ewes and lambs (n = 6) were assessed by whole-body co
Autor:
H. Le Creff, D. Hoffschir, Y. Archimbaud, F. Daburon, G. Fayart, J. Cousi, L. Gueguen, I. Chevallereau
Publikováno v:
Journal of Environmental Radioactivity
Journal of Environmental Radioactivity, Elsevier, 1991, 14, pp.73-84
Journal of Environmental Radioactivity, Elsevier, 1991, 14, pp.73-84
Contaminated hay harvested in the south-east of France in June 1986 was fed to lactating and non-lactating ewes for 50–60 days. The mean transfer coefficients observed were 0·075 days litre−1 (SD = 0·004) to milk (n = 3) and 0·11 days kg−1 (
Publikováno v:
Health Physics. 63:692-694
Localized irradiation of the skin and subcutaneous tissues with large single doses of gamma rays can induce delayed effects characterized by fibrosis that invades the irradiated tissues. The skin surface dose and the depth of penetration of 192Ir gam
Publikováno v:
Annales de Zootechnie. 23:555-576
Publikováno v:
Radioprotection. 20:207-225
Des mesures thermographiques microondes ont ete realisees sur 30 porcs irradies localement sur une cuisse, avec une source collimatee d’iridium 192 et a des doses variant entre 30 et 84 Gy (dose a 2 cm de profondeur).Les methodes de mesure et de tr
Publikováno v:
The Science of the total environment. 85
1) Two Jersey cows were fed during 90 days with contaminated hay harvested in the South-East of France and containing about 5500 Bq/kg of dry matter (134 Cs + 137 Cs). A plateau was observed in milk 15 days and in meat 50-60 days after the beginning
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.