Zobrazeno 1 - 10
of 363
pro vyhledávání: '"G. Eshel"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Environmental Research Letters, Vol 11, Iss 10, p 105002 (2016)
Feeding a growing population while minimizing environmental degradation is a global challenge requiring thoroughly rethinking food production and consumption. Dietary choices control food availability and natural resource demands. In particular, redu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b5b96de1bed4352ba2d472af502edfb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
R T Pierrehumbert, G Eshel
Publikováno v:
Environmental Research Letters, Vol 10, Iss 8, p 085002 (2015)
An analysis of the climate impact of various forms of beef production is carried out, with a particular eye to the comparison between systems relying primarily on grasses grown in pasture (‘grass-fed’ or ‘pastured’ beef) and systems involving
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f1a87cd50704fe788e9f54840db3a71
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raymond T. Pierrehumbert, G Eshel
An analysis of the climate impact of various forms of beef production is carried out, with a particular eye to the comparison between systems relying primarily on grasses grown in pasture (‘grass-fed’ or ‘pastured’beef) and systems involving
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::dcd15516857535952f1fe543b050ea88
https://doi.org/10.1088/1748-9326/10/8/085002
https://doi.org/10.1088/1748-9326/10/8/085002