Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"G. EYHÉRABIDE"'
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 45, Iss 2, Pp 159-181 (2019)
El aceite de maíz es un subproducto de la industria de molienda seca y húmeda, apreciado por su calidad nutricional. Los ácidos grasos saturados incrementan los niveles de colesterol total, mientras que los ácidos insaturados, como el ácido olei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/029545ecb4504f809b675ead234a6d12
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 84:220-224
Efforts are being made to identify sources of starches with unique end-use properties, such as thermal properties, within a wide array of maize germplasm. Because redundancy may exist when evaluating these traits, it would be useful to know the patte
Publikováno v:
Cereal Chemistry Journal. 84:92-96
Thermal properties are among the most important end-use characteristics of starch from maize (Zea mays L.). Knowledge of the contribution of genotype and environment to the total variance for starch thermal properties is needed to aid in defining a t
Autor:
G. Eyhérabide, E. M. Munaro, Karina Elizabeth D'andrea, Alfredo Gabriel Cirilo, María E. Otegui
Variation in mean heterosis in maize over a range of environments can be expected when hybrids and inbred lines respond differently to environmental stimuli however, the magnitude and nature of heterosis x environment (H x E) interaction has not been
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::187a0d2a3efca89add5236ec7713d54d
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378429011002656
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0378429011002656
Autor:
S.E. Feingold, V. Bonnecarrère, A. Nepomuceno, P. Hinrichsen, L. Cardozo Tellez, H. Molinari, P. Barba, G. Eyherabide, S. Ceretta, C. Dujack
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 44, Iss 3, Pp 424-427 (2018)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cfd7be6fced4537bb959f9d6f6e5231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.