Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"G. Duserm Garrido"'
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 64 (2018)
In this work, a preliminary experimental plan was set up to investigate the effect of an enzymatic pre-treatment (ET) of grape skins (GS) on the release of total phenols and antioxidant compounds in a next step of aqueous ethanol extraction and on th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d23b7b61183e4430bfb97108c4595353
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 57 (2017)
This work was aimed to the preliminary development of an enzymatic wheat conditioning process in order to partly hydrolyse the fibre fraction to increase both milling yield and antioxidant capacity of whole flour. Two different commercially available
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/30418bf89ede4106aceb642e66d00aa4
Autor:
C. Fiorentini, A. Bassani, G. Duserm Garrido, D. Merino, G. Perotto, A. Athanassiou, J. Peräntie, N. Halonen, G. Spigno
The effect of autohydrolysis (AH) temperature (165 °C, 195 °C, 225 °C) on the structure, purity, and recovery yield of the cellulose residue isolated after additional alkaline and bleaching steps from wheat straw, was investigated. The processes w
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a2d4bed40c18a0460ccd55d74ffc98b7
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2022091358884
http://urn.fi/urn:nbn:fi-fe2022091358884
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.