Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"G. Delmas-Patterson"'
Publikováno v:
International Journal of Energy Production and Management. 1:192-205
Throughout its life, the United Nations has played a pioneering role in the world of ideas. COP21 – also known as Paris 2015 – shows the path for the United Nations to establish a new governance that will enforce the compliance of a new planetary
Autor:
G. Delmas Patterson, Mircea-Alexandru Mateescu, Mohamed Ressouany, Monique Lacroix, B Ouattara, H. L. Yu
Publikováno v:
Chemical Engineering Communications. 189:1389-1402
Gamma-irradiation was used to produce freestanding, sterilized, cross-linked caseinate films and gels. Mechanical properties of gels and films and water vapor permeability of dried films were determined. Irradiated films were significantly ( p ≤0.0
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 50:6053-6057
The contribution of thermal and radiative treatments as well as the presence of some excipients, namely glycerol, carboxymethylcellulose (CMC), pectin, and agar, on the formation of protein−protein interactions as well as the formation and loss of
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 50(21)
The contribution of thermal and radiative treatments as well as the presence of some excipients, namely glycerol, carboxymethylcellulose (CMC), pectin, and agar, on the formation of protein-protein interactions as well as the formation and loss of pr
Autor:
C. Le Tien, G. Delmas-Patterson, H L Yu, Pompilia Ispas-Szabo, M Letendre, Monique Lacroix, Mircea-Alexandru Mateescu
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 48(11)
When cross-linked by heating or by gamma-irradiation and entrapped in cellulose, whey proteins can generate insoluble biofilms with good mechanical properties and high resistance to attack by proteolytic enzymes. Interchain cross-linking of proteins
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bojorges, Hylenne1 (AUTHOR), Ríos‐Corripio, M. A.2 (AUTHOR), Hernández‐Cázares, Aleida S.1 (AUTHOR) aleyse@colpos.mx, Hidalgo‐Contreras, Juan Valente1 (AUTHOR), Contreras‐Oliva, Adriana1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Aug2020, Vol. 8 Issue 8, p4308-4319. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.