Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"G. De Gioannis"'
Autor:
S. Dastoli, G. De Gioannis, M. Morelli, A. Muntoni, R. Peretti, A. Polettini, R. Pomi, E. Romano, A. Serci, A. Stramazzo, B. Villani, A. Zucca
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 28 (2012)
Dredging operations in harbour and marine coastal areas, usually performed to maintain operational water-depth, might represent a viable option to mitigate environmental pollution if applied to remove contaminated sediments from the water body. Sedim
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfe744197b714e448a63be432e674ed6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemosphere. 308(Pt 1)
Despite having been widely investigated, dark fermentative H
Autor:
Maria Rosaria Boni, Aldo Muntoni, Andreina Rossi, G. De Gioannis, Daniela Spiga, Raffaella Pomi, Alessandra Polettini, M. Akhlaghi
Publikováno v:
Bioresource technology 276 (2019): 349–360. doi:10.1016/j.biortech.2019.01.012
info:cnr-pdr/source/autori:Akhlaghi M.; Boni M.R.; Polettini A.; Pomi R.; Rossi A.; De Gioannis G.; Muntoni A.; Spiga D./titolo:Fermentative H2 production from food waste: Parametric analysis of factor effects/doi:10.1016%2Fj.biortech.2019.01.012/rivista:Bioresource technology/anno:2019/pagina_da:349/pagina_a:360/intervallo_pagine:349–360/volume:276
info:cnr-pdr/source/autori:Akhlaghi M.; Boni M.R.; Polettini A.; Pomi R.; Rossi A.; De Gioannis G.; Muntoni A.; Spiga D./titolo:Fermentative H2 production from food waste: Parametric analysis of factor effects/doi:10.1016%2Fj.biortech.2019.01.012/rivista:Bioresource technology/anno:2019/pagina_da:349/pagina_a:360/intervallo_pagine:349–360/volume:276
Factorial fermentation experiments on food waste (FW) inoculated with activated sludge (AS) were conducted to investigate the effects of pH and the inoculum-to-substrate ratio (ISR [g VSAS/g TOCFW]) on biohydrogen production. The two parameters affec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aldo Muntoni, M. Isipato, Andreina Rossi, Alessandra Polettini, Fabiano Asunis, G. De Gioannis, Raffaella Pomi, Daniela Spiga
Publikováno v:
Bioresource technology 289 (2019). doi:10.1016/j.biortech.2019.121722
info:cnr-pdr/source/autori:Asunis F.; De Gioannis G.; Isipato M.; Muntoni A.; Polettini A.; Pomi R.; Rossi A.; Spiga D./titolo:Control of fermentation duration and pH to orient biochemicals and biofuels production from cheese whey/doi:10.1016%2Fj.biortech.2019.121722/rivista:Bioresource technology/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:289
info:cnr-pdr/source/autori:Asunis F.; De Gioannis G.; Isipato M.; Muntoni A.; Polettini A.; Pomi R.; Rossi A.; Spiga D./titolo:Control of fermentation duration and pH to orient biochemicals and biofuels production from cheese whey/doi:10.1016%2Fj.biortech.2019.121722/rivista:Bioresource technology/anno:2019/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine:/volume:289
Batch dark fermentation tests were performed on sheep cheese whey without inoculum addition at different operating pHs, relating the type and production yields of the observed gaseous and liquid by-products to the evolution of fermentation. Cheese wh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::61c0e4e262970ec738be118e94ceced5
http://hdl.handle.net/11573/1353883
http://hdl.handle.net/11573/1353883
Autor:
M, Akhlaghi, M R, Boni, A, Polettini, R, Pomi, A, Rossi, G, De Gioannis, A, Muntoni, D, Spiga
Publikováno v:
Bioresource technology. 276
Factorial fermentation experiments on food waste (FW) inoculated with activated sludge (AS) were conducted to investigate the effects of pH and the inoculum-to-substrate ratio (ISR [g VS
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.