Zobrazeno 1 - 10
of 517
pro vyhledávání: '"G. D. Kim"'
Autor:
Anna C. Dilger, Bailey Harsh, B. J. Klehm, Dustin Boler, G. D. Kim, J. E. Lowell, M. F. Overholt
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 2, Iss 1 (2018)
In livestock science and meat science, muscle fiber characteristics have been evaluated based on a cross-sectional area (CSA) of muscle fiber. However, muscle fiber is not planar but cylindrical. Thus, muscle fiber volume and volume-based characteris
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/77656c7b84c649c995eb6814fbc94b57
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 27, Iss 8, Pp 1174-1180 (2014)
This study was done to investigate the quality properties of beef jerky with soy sauce, red pepper paste, and soybean paste replacing salt. Sliced beef samples were cured in salt (control), soy sauce, red pepper paste, and soybean paste for 24 or 48
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7402b191cb134fcebcf5bdcce83c750a
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 26, Iss 7, Pp 1047-1053 (2013)
Five hundred and forty crossbred (Korean native black pig×Landrace) F2 were selected at a commercial pig farm and then divided into six different coat color groups: (A: Black, B: White, C: Red, D: White spot in black, E: Black spot in white, F: Blac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/18b64ff328504800ae3195c6ec72f788
Autor:
J. A. Park, S. T. Han, G. D. Kim, H. R. Kim, H. S. Chung, T. S. Kim, C. H. Lee, S. H. Cho, J. Yang
Publikováno v:
Journal of Astronomy and Space Sciences, Vol 14, Iss 1, Pp 67-79 (1997)
We have designed the quasi optics of the dual channel receiver to observe the radio sources with 100GHz-band and 150GHz-band simultaneously. We introduced the general quasi optics and the relation between the Gaussian beam and thin lens approximation
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ced6bf7d240c4078bab1b51fc7656c61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.