Zobrazeno 1 - 10
of 443
pro vyhledávání: '"G. Citro"'
Publikováno v:
Case Reports in Veterinary Medicine, Vol 2011 (2011)
A thirteen-year-old female spayed with a history of hydronephrosis was presented for a routine abdominal ultrasonographic exam. The imaging exam showed a mass involving the pancreas and a large mass affecting the spleen. Exploratory laparotomy eviden
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/51f6bea648d445e7a0087df97c563484
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Citro, Carla Giordano, Sara Grioni, Vittorio Krogh, Olga Vaccaro, Giovanna Gregori, Antonio Bossi, A. C. Babini, L. Tonutti, Giovanni Sartore, Maria Masulli, Maria Pompea Antonia Baldassarre, Graziano Di Cianni, L. Corsi, Rossella Iannarelli, Elisabetta Dall'Aglio, Gabriele Riccardi, Enzo Bonora, Raffaella Buzzetti, Stefania Auciello, Angela A. Rivellese, Michele Sacco, Marilena Vitale, Gennaro Clemente
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients 12 (2020): 1–11. doi:10.3390/nu12010101
info:cnr-pdr/source/autori:Vitale, Marilena; Masulli, Maria; Rivellese, Angela Albarosa; Bonora, Enzo; Babini, Anna Carla; Sartore, Giovanni; Corsi, Laura; Buzzetti, Raffaella; Citro, Giuseppe; Baldassarre, Maria Pompea Antonia; Bossi, Antonio Carlo; Giordano, Carla; Auciello, Stefania; Dall'Aglio, Elisabetta; Iannarelli, Rossella; Tonutti, Laura; Sacco, Michele; Di Cianni, Graziano; Clemente, Gennaro; Gregori, Giovanna; Grioni, Sara; Krogh, Vittorio; Riccardi, Gabriele; Vaccaro, Olga/titolo:Pasta Consumption and Connected Dietary Habits: Associations with Glucose Control, Adiposity Measures, and Cardiovascular Risk Factors in People with Type 2 Diabetes-TOSCA.IT Study/doi:10.3390%2Fnu12010101/rivista:Nutrients/anno:2020/pagina_da:1/pagina_a:11/intervallo_pagine:1–11/volume:12
Nutrients, Vol 12, Iss 1, p 101 (2019)
Volume 12
Issue 1
Nutrients 12 (2020): 1–11. doi:10.3390/nu12010101
info:cnr-pdr/source/autori:Vitale, Marilena; Masulli, Maria; Rivellese, Angela Albarosa; Bonora, Enzo; Babini, Anna Carla; Sartore, Giovanni; Corsi, Laura; Buzzetti, Raffaella; Citro, Giuseppe; Baldassarre, Maria Pompea Antonia; Bossi, Antonio Carlo; Giordano, Carla; Auciello, Stefania; Dall'Aglio, Elisabetta; Iannarelli, Rossella; Tonutti, Laura; Sacco, Michele; Di Cianni, Graziano; Clemente, Gennaro; Gregori, Giovanna; Grioni, Sara; Krogh, Vittorio; Riccardi, Gabriele; Vaccaro, Olga/titolo:Pasta Consumption and Connected Dietary Habits: Associations with Glucose Control, Adiposity Measures, and Cardiovascular Risk Factors in People with Type 2 Diabetes-TOSCA.IT Study/doi:10.3390%2Fnu12010101/rivista:Nutrients/anno:2020/pagina_da:1/pagina_a:11/intervallo_pagine:1–11/volume:12
Nutrients, Vol 12, Iss 1, p 101 (2019)
Volume 12
Issue 1
Background: Pasta is a refined carbohydrate with a low glycemic index. Whether pasta shares the metabolic advantages of other low glycemic index foods has not really been investigated. The aim of this study is to document, in people with type-2 diabe
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::005c3b391db8cf9dba0a3f83e461ad02
http://hdl.handle.net/10447/402285
http://hdl.handle.net/10447/402285
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sebastiano Squatrito, Daniela Di Lauro, Massimo Boemi, Marcello Vitale, Veronica Montani, G. Citro, A. C. Babini, Annunziata Lapolla, L. Tonutti, A.A. Rivellese, Maria Masulli, Mauro Cignarelli, L. Corsi, Gabriele Riccardi, Carla Giordano, Massimo Cigolini, S. Del Prato, Giacomo Romano, Ornella Ciano, Olga Vaccaro, Raffaella Buzzetti, F. Romeo, Gennaro Clemente, Gabriele Perriello, Enzo Bonora, M. A. Dolci, Rossella Iannarelli, Riccardo Trevisan, L. Santarelli, Anna Amelia Turco, Sergio Leotta, C. Iovine, R. Schiano di Cola, Chiara Mazzucchelli, G. Di Cianni, Elisabetta Dall'Aglio, C. Zamboni
Publikováno v:
European journal of nutrition
55 (2016): 1645–1651. doi:10.1007/s00394-015-0983-1
info:cnr-pdr/source/autori:Vitale, M.; Masulli, M.; Rivellese, A. A.; Babini, A. C.; Boemi, M.; Bonora, E.; Buzzetti, R.; Ciano, O.; Cignarelli, M.; Cigolini, M.; Clemente, G.; Citro, G.; Corsi, L.; Dall'Aglio, E.; Del Prato, S.; Di Cianni, G.; Dolci, M. A.; Giordano, C.; Iannarelli, R.; Iovine, C.; Lapolla, A.; Lauro, D.; Leotta, S.; Mazzucchelli, C.; Montani, V.; Perriello, G.; Romano, G.; Romeo, F.; Santarelli, L.; di Cola, R. Schiano; Squatrito, S.; Tonutti, L.; Trevisan, R.; Turco, A. A.; Zamboni, C.; Riccardi, G.; Vaccaro, O./titolo:Influence of dietary fat and carbohydrates proportions on plasma lipids, glucose control and low-grade inflammation in patients with type 2 diabetes-The TOSCA.IT Study/doi:10.1007%2Fs00394-015-0983-1/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2016/pagina_da:1645/pagina_a:1651/intervallo_pagine:1645–1651/volume:55
55 (2016): 1645–1651. doi:10.1007/s00394-015-0983-1
info:cnr-pdr/source/autori:Vitale, M.; Masulli, M.; Rivellese, A. A.; Babini, A. C.; Boemi, M.; Bonora, E.; Buzzetti, R.; Ciano, O.; Cignarelli, M.; Cigolini, M.; Clemente, G.; Citro, G.; Corsi, L.; Dall'Aglio, E.; Del Prato, S.; Di Cianni, G.; Dolci, M. A.; Giordano, C.; Iannarelli, R.; Iovine, C.; Lapolla, A.; Lauro, D.; Leotta, S.; Mazzucchelli, C.; Montani, V.; Perriello, G.; Romano, G.; Romeo, F.; Santarelli, L.; di Cola, R. Schiano; Squatrito, S.; Tonutti, L.; Trevisan, R.; Turco, A. A.; Zamboni, C.; Riccardi, G.; Vaccaro, O./titolo:Influence of dietary fat and carbohydrates proportions on plasma lipids, glucose control and low-grade inflammation in patients with type 2 diabetes-The TOSCA.IT Study/doi:10.1007%2Fs00394-015-0983-1/rivista:European journal of nutrition (Print)/anno:2016/pagina_da:1645/pagina_a:1651/intervallo_pagine:1645–1651/volume:55
Purpose: The optimal macronutrient composition of the diet for the management of type 2 diabetes is debated, particularly with regard to the ideal proportion of fat and carbohydrates. The aim of the study was to explore the association of different p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.