Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"G. Carrabs"'
Autor:
A. Rella, G.V. Celano, C. Loiudice, G. Carrabs, L. Carosielli, A. Dambrosio, G. Normanno, V. Lorusso
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 11-13 (2013)
Escherichia coli O26 is considered to be one of the most important food-borne pathogen. In this study, 120 buffalo milk samples collected in Lazio and in Apulia regions were tested for the presence of E. coli O26. One buffalo milk sample (0,8%) teste
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0805e4cf86eb4e9387971dd9d5b567a2
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 7-9 (2010)
The exposure, often deceitful, to the acrylamide has determined notable apprehension in many consumers, so much that the Committee of the European Communities has financed the project HEATOX and has emanated the recommendation 2007/331. It is ascerta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1916eef249c34ad1976725290d3b4b4d
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 4 (2012)
The author reviews the guidelines of the National school catering, hospital and health care, recently published. Show only the aspect of Article 59 of the Law n.488/99, given the complexity of the issue and the rampant protectionism dictated more by
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f09df0aa501949d683ac6d08094740d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Global Spine Journal. 4:s-0034
Introduction Anterior cervical microdiskectomy and fusion with an intervertebral cage is a widely accepted procedure for the treatment of herniated cervical disc. Traditional titanium or simple plastic implant materials can limit implant performance
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Rella, G.V. Celano, C. Loiudice, G. Carrabs, L. Carosielli, A. Dambrosio, G. Normanno, V. Lorusso
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 3, Pp 11-13 (2013)
Escherichia coli O26 is considered to be one of the most important food-borne pathogen. In this study, 120 buffalo milk samples collected in Lazio and in Apulia regions were tested for the presence of E. coli O26. One buffalo milk sample (0,8%) teste
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.