Zobrazeno 1 - 10
of 181
pro vyhledávání: '"G. Cacace"'
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 376-378 (2011)
The mortadella is a pork meat sausage (in natural or artificial bowel) accurately triturated and mixed with little backfat cubes, salt, sodium nitrate and nitrite, spices and peppercorns, and then cooked in oven for many hours. The cooked ham is obta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a88a16f19bff4a6b8088a24940484005
Autor:
G. Cacace, A. Pereyra
Publikováno v:
Revista Mexicana de Astronomía y Astrofísica Serie de Conferencias. 54:39-42
The Buenos Aires Planetarium is a benchmark in the dissemination of astronomy and science. For the Planetarium, the axis passes through the visitors, the most important heritage. Thinking about the different audiences helps to understand the differen
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ilaria Tonazzini, Marcello G. Cacace, Emília Madarász, Chiara Dionigi, Bert Nickel, Eva Bystrenova, Márta Jelitai, Adina N. Lazar, Pablo Stoliar, Martin Huth, Fabio Biscarini
Publikováno v:
Advanced Functional Materials. 18:1751-1756
We report adhesion, growth, and differentiation of mouse neural cells on ultra-thin films of an organic semiconductor, pentacene. We demonstrate that i) pentacene is structurally and morphologically stable upon prolonged contact with water, physiolog
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NARDONE, GERARDO ANTONIO PIO, RIPPA, EMILIA, ROCCO, ALBA, FIENGO, ANTONIO, ARCARI, PAOLO, G. Martin, R. Siciliano, G. Cacace, A. Malorni, G. Budillon, T. E. Martin
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3730::5a89c2282d588e79883cc130058f78cd
http://hdl.handle.net/11588/414311
http://hdl.handle.net/11588/414311
Publikováno v:
Quarterly Reviews of Biophysics. 30:241-277
Advances in experimental and computational methodologies have led to a recent renewed interest in the Hofmeister series and its molecular origins. New results are surveyed and assessed. Insights into the underlying mechanisms have been gained, althou