Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"G. Bruggeman"'
Effects of capric acid on rumen methanogenesis and biohydrogenation of linoleic and α-linolenic acid
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 6, Pp 810-816 (2009)
Capric acid (C10:0), a medium chain fatty acid, was evaluated for its anti-methanogenic activity and its potential to modify the rumen biohydrogenation of linoleic (C18:2n-6) and α-linolenic acids (C18:3n-3). A standard dairy concentrate (0.5 g), su
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d7039e165b148afada19dcd9ebecaa9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paolo Trevisi, Jeroen Dewulf, G Bruggeman, W Vanrolleghem, Steven Sarrazin, S Verstringe, Jürgen Zentek, S. Tanghe, D. Papadopoulos
Publikováno v:
VETERINARY JOURNAL
This meta-analysis evaluated the use of potential dietary feed additives (pDFA) with antibacterial effects and their impact on the perfomance of weaned piglets. Twenty-three peer-reviewed in vivo studies, comprising 50 trials, were identified between
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6ec29576486e49bd67f25e8b5f746cd7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M Dickinson, Emilie Devic, Adrian J. Charlton, M Grant, ME Wakefield, R Prior, N’Golopé Koné, Elaine Fitches, Randall B. Smith, G Bruggeman, F Zhu, Marc Kenis, Ri-Chou Han
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 1:7-16
There is an urgent need to increase the supply of sustainable protein for use in animal feed and the use of insect protein provides a potential alternative to protein crops and fishmeal. For example, fly larvae are highly compatible with use in anima
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.