Zobrazeno 1 - 10
of 99
pro vyhledávání: '"G. Bocedi"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Pironi, F. Ravaioli, A.S. Sasdelli, G. Bocedi, L. Leoni, A. Musio, C. Pazzeschi, M. Guidetti
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 54:556
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Agnelli, C. Serra, F. Sacillotto, Anna Simona Sasdelli, A. Musio, M. Guidetti, G. Bocedi, M.G. Albanese, C. Battaiola, L. Leoni, B. Baracco, C. Rossetti, F. Ravaioli, Loris Pironi, G.A. Mari, F.M. Venerito
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 46:S654
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Bocedi, A. Musio, L. Leoni, L. Brodosi, C. Battaiola, B. Baracco, G.A. Mari, Anna Simona Sasdelli, Loris Pironi, F. Ravaioli
Publikováno v:
Clinical Nutrition Espen
Clinical Nutrition ESPEN
Clinical Nutrition ESPEN
Rationale: Patients with SARS-CoV-2 infection (COVID-19) are potentially at risk of malnutrition because of reduced food intake and catabolism-related inflammation, reduced mobility due to hospitalization, older age and comorbidities. The prevalence
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Leoni, F. Ravaioli, C. Pazzeschi, C. Battaiola, B. Baracco, A. Musio, Anna Simona Sasdelli, M. Guidetti, Loris Pironi, G. Bocedi, G.A. Mari
Publikováno v:
Clinical Nutrition ESPEN. 40:514