Zobrazeno 1 - 10
of 115
pro vyhledávání: '"G. Blond"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Science. 67:2444-2458
Most low water content or frozen food products are partly or fully amorphous. This review will discuss the extent to which it is possible to understand and predict their behavior during processing and storage, on the basis of glass transition tempera
Reaction Rate Modeling in Cryoconcentrated Solutions: Alkaline Phosphatase Catalyzed DNPP Hydrolysis
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48:4942-4947
The hydrolysis of disodium p-nitrophenyl phosphate catalyzed by alkaline phosphatase was chosen as a model to study the kinetics of changes in frozen food products. The initial reaction rate was determined in concentrated sucrose solutions down to -2
Publikováno v:
Journal of Agricultural and Food Chemistry. 48:1009-1015
The effect of different polysaccharides on the rotational (D(rot)) and translational diffusion (D(trans)) coefficients of small molecules in concentrated systems (sucrose solutions) was investigated. Dextran (1 or 10% w/w) with different molecular ma
Autor:
Elizabeth Contreras-López, G. Bertolo, I. Guercilena, S. Bone, Danila Torreggiani, D. Champion, A. Maestrelli, G. P. Archer, G. Blond, C. J. Kennedy, E. Forni
Publikováno v:
Food Research International. 32:441-446
This work forms part of a collaborative research project between members of the EU Concerted Action CT 96-1180 “The preservation of frozen food quality and safety throughout the distribution chain”. The objective was to investigate how added carb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
The Journal of Physical Chemistry B. 101:10674-10679
The prediction of the stability of low-moisture products is complex, particularly close to the glass transition temperature. This study demonstrates that the relations used to evaluate the influence of temperature on the viscosity of carbohydrate med
Publikováno v:
Journal of Rheology. 38:1693-1703
Frozen aqueous solutions were studied using dynamic mechanical spectrometry. DMTA measurements required different devices because of the large evolution of the rheological behavior of the mixtures with temperature, particularly a strong decrease in r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.