Zobrazeno 1 - 10
of 1 923
pro vyhledávání: '"G. Biswas"'
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 2, Pp 180-187 (2024)
During beef processing, contamination by microorganisms from diverse sources poses a significant risk to its quality and safety. This contamination can lead to reduced shelf life, compromised meat quality, and increased health hazards. In recent year
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ec9f1e3f33d1412da69ff32fcd1fef76
Publikováno v:
Теория и практика переработки мяса, Vol 9, Iss 1, Pp 24-31 (2024)
The research was conducted to identify the present status of the food safety knowledge, attitude and practices of meat handlers in retail meat shops of Khulna City, Bangladesh. The research was performed through face-to-face interviews of randomly se
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bfd64056b812422cb2425e236a9240ed
Publikováno v:
Applied Water Science, Vol 7, Iss 8, Pp 4673-4690 (2017)
Abstract Fluoride pollution in groundwater is a major concern in rural areas. The flower petal of Shorea robusta, commonly known as sal tree, is used in the present study both in its native form and Ca-impregnated activated form to eradicate excess f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a9effbcc36c4ee3a8c157dedc01d668
Autor:
Atanu Sarker Jyoti, G G Biswas, Md. Rasel Rana, Shariful Islam, Md. Emran Hossain, Nazrul Islam Khan, K. Hoque, Md. Ashraf Ali
This work revealed the role of altering vanadium (V) content in Mn–Zn ferrites. We used the traditional solid-state reaction method to prepare the Mn_0.5 Zn_0.5 V_x Fe_(2 - x) O_4 (x = 0.0, 0.05, 0.10, 0.15, 0.20) ferrites. Powder X-ray diffraction
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::2c8ef74db3c20c63a9c98748d0c563e8
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2893893/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-2893893/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.