Zobrazeno 1 - 10
of 288
pro vyhledávání: '"G. Belvedere"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7515-7529 (2023)
ABSTRACT: Alkaline phosphatase (ALP) is a native raw-milk enzyme used in many countries as the standard assay for rapidly validating the milk pasteurization process. Due to the increased restrictions on the production or import of cheeses produced fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8d9878bb69364a149869f2df537ef0d3
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 7, Pp 25-29 (2013)
Organoleptics properties are important to evaluate the shelf life of food products. Sensory analysis is generally used for this purpose. In this study psychrotrophic, mesophilic bacteria, and pH values were correlated to volatile compounds. The quali
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b92bd8e749ef4b80a6f243a442148dac
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 43-47 (2011)
The study was applied to samples of a fresh stringy cheese from bovine, ewe and goat milk obtained from a small dairy in Siciliy. Cheese samples, vacuum packaged and without package, were stored at 5±1°C and evaluated from 0 to 15 days. Keeping qua
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ded5e51de3844d8d8904e3cd7c35d272
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
AAPG Bulletin. 102:429-445
During appraisal of an undeveloped segment of a producing offshore oilfield, three well penetrations revealed unexpected complexity and compartmentalization. Business decisions on whether and how to develop this segment depended on understanding the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agnese Taticchi, Giuseppe Luciano, Sonia Esposto, M. Caccamo, Mariano Pauselli, Maurizio Servili, Teresa Rapisarda, Bernardo Valenti, Vita Maria Marino, G. Belvedere, Alessandro Priolo
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 6 (2019)
Frontiers in Nutrition
Frontiers in Nutrition
The opportunity of replacing expensive feedstuffs with agro-industrial by-products in the diet of food producing animals is raising increasing interest while addressing global concern for the scarcity of natural resources and environmental impact of
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f3f0fea16b23b629b530d9337679c18b
http://hdl.handle.net/20.500.11769/375409
http://hdl.handle.net/20.500.11769/375409
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giuseppe Licitra, Stefania Carpino, G. Belvedere, Francesca La Terra, Catia Pasta, Teresa Rapisarda, I. Schadt
Publikováno v:
Dairy Science & Technology. 93:117-134
Native pasture has been shown to have a strong influence on the sensory characteristics of dairy products. However, few studies have been carried out on milk flavor profiles. The aim of the present study was to evaluate the influence of cows’ pastu