Zobrazeno 1 - 10
of 47
pro vyhledávání: '"G. Bejiga"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 49:589-600
Grass pea is a promising crop for adaptation under climate change because of its tolerance to drought, water-logging and salinity, and being almost free from insect-pests and diseases. In spite of such virtues, global area under its cultivation has d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agronomy Journal. 89:112-118
Chickpea (Cicer arietinum), when traditionally grown as a spring-sown crop in the Mediterranean region, often suffers from heat and moisture stress, resulting in low and unstable yields. In contrast, sowing the crop in winter with cultivars tolerant
Publikováno v:
Genetic Resources and Crop Evolution. 43:293-301
One hundred and fifty-six landrace populations of lentil (Lens culinaris Medikus) collected from 10 provinces in Ethiopia were evaluated for a set of six quantitative traits at three sites contrasting in altitude. Consistent regional differences amon
Publikováno v:
Journal of Agronomy and Crop Science. 175:57-63
Chickpea (Cicer arietinum L.) is normally grown as a spring-sown rainfed crop in the Mediterranean region in areas receiving more than 400 mm of rainfall annually. Because of large fluctuations in the total amount and distribution of the rainfall, th